O hotelu

O HOTELU

Lokacija:

Hotel se nalazi u Kemeru u regiji Goynuk. Udaljen je oko 9 km od centra Kemera i oko 55 km od aerodroma u Antaliji. Preporuka je za porodice, parove, ali i za seniore zbog prijatnog okruženja i mirnog odmora.

Sadržaj hotela:

Bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, večernje i dnevne animacije, mini klub za decu od 4 do 12 godina, mini disko, SPA centar. Wi -Fi internet je besplatan u celom hotelu. Dodatno se plaćaju: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, turska kafa, a’la carte restoran, piće u diskoteci, sportovi na vodi, bilijar, kuglanje,, sauna, masaža, salon lepote, kompjuterske igre, lekar, telefon, fax, frizer, usluga pranja veša, internet kafe, prodavnice, rent-a-car, škola ronjenja i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 180 m od hotela i do nje se prelazi ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu ne doplaćuju.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je All Inclusive. Hotel sadrži glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, užina, sladoled u određeno doba dana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, bar na plaži (10-17h), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel ima ukupno 267 smeštajnih jedinice, podeljenih na glavnu zgradu, annex zgradu i bungalove. Ima standardne sobe u glavnoj zgradi (20m2), standardne sobe u bugalovima, standardne sobe sa krevetom na sprat u bungalovma (20m2), Large sobe (40m2), Junior Family sobe (40m2) i Family Suite (47m2). Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj koji radi u skladu sa vremenskim prilikama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat/pločice na podu, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.