Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / Beograd - Karpatos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let sa međusletanjem na Santorini. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Karpatos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Karpatos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

Destinacija: Pigadia, KARPATOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak- švedski sto-samoposluženje)   / Polupansion EAT AROUND (ručak ili večera u nekom od restorana u gradu po izboru gosta). Gosti mogu korisititi ručak ili večeru u vreme koje njima odgovara.

Lokacija: Nalazi se u centru grada Pigadija u blizini pešačke zone I brojnih restorana I kafića, na oko 100m od gradske plaže I 13km od aerodrome.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, bar, lift, menjačnica.

Sobe: klima (besplatno), TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), kupatilo, fen, mini bar, sef (1.50 eur dnevno) balkon/terasa.

KARPATOS (AVIO) | LETO 2020

Ostrvo na kome je vreme stalo, nestvarne - egzotične plaže i tradicija koja se nosi sa modernim vremenom.
Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Ostrvo je udaljeno podjednako od Rodosa i Krita, a najbliže značajnije ostrvo je Kasos udaljeno 10 km jugozapadno. Ostrvo se prostire 50km u pravcu sever-jug i svega 5-10 km u pravcu istok-zapad. Sva mesta su građena u tradicionalnom stilu. Na jugoistoku ostrva se nalazi glavni grad Karpatos ili Pigadija. Postoje dve luke na ostrvu, jedna je u glavnom gradu Karpatos, a druga je Diafani, na severu ostrva u blizini Olimposa. Olimpos je selo koje totalno izolovano i živi u prošlosti. Meštani svakodnevno nose narodnu nošnju koja je drugačija od onih u drugim krajevima Grčke. Mesto gde se i danas živi kao u prošlosti, gde meštani sve one koji su iz okoline ili iz drugih krajeva Grčke nazivaju strancima. Način života žitelja ovog sela se kao fenomen duho izučava na univerziteru u Atini. Plaže Karpatosa su pešane a neke od poznatijih su: Karpatos beach, Apela, Kato Latos, AchataDamatria, Diakoftis, Đavolja plaža, Diafani, Vananda i Forokli.

Zašto Karpatos?

 • jer je na ostrvu najtradicionalnije i etnološki najvažnije selo u čitavoj grčkoj – Olympos.
 • jer i dalje odoleva izazovu savremenog turizma,
 • jer vas na rajskim plažama ili u slikovitim planinskim selima čekaju taverne sa prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom,
 • jer vam glavni grad Pigadija nudi tačno onoliko koliko vam je potrebno,
 • jer je idealna destinacija za sportske aktivnosti na vodi, stenama ili na biciklu.
PIGADIA Glavni grad Karpatos ili Pigadija, na jugoistoku ostrva, u uvali Vronthi je moderno uređen grad, uz koji se nalazi luka sa mnoštvom restorana i kafića. Grad je od aerodroma udaljen 17km. Pored grada se, po dužini od oko 3km prostire peščana, uređena plaža. U malenom pristaništu je veliki broj romantičnih drvenih brodica, kojima ćete otploviti na predivne, osamljene plaže. U autentičnim tavernama sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama, kako u glavnom gradu tako i na svim ostalim mestima ovog ostrva, možete probati najčešće grčku tradicionalnu kuhinju. Ne propustite da probate lokalni specijalitet – Makarunes, nešto poput paste sa lukom, musaku, svežu ribu i nadaleko čuveni hleb koji se priprema na tradicionalan način. AMOPI Amopi je udaljen od glavnog grada Pigadija oko 8 km. Najveća znamenitost ovog sela, su tri prelepe plaže mali i veliki Amopi koje su peščane i Votsalakija plaža koja je šljunkovita. Zbog blizine Pigadije, turisti koji odsedaju tamo često preko dana dolaze da se kupaju na nekoj od ovih poznatih plaža. More je zaista kristalno čisto, obala raznolika. Do Pigadije možete stići autobusom, koji u jeku sezone saobraća šest puta na dan ili taxijem koji je u Grčkoj, uopšteno, povoljno i omiljeno prevozno sredstvo. Amopi je zbog svog idiličnog položaja vrlo popularan, i najviše se preporučuje porodicama sa malom decom.

VAŽNO:

 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Navedene cene iz tabele uključuju AVIO PREVOZ (Direktan čarter let iz Beograda) + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ (PAKET ARANŽMAN)
 • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA AVIO TAKSE, KAO NI DINARSKOG DELA. 
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNO MESTO:
 • Niš, Cara Dušana 39 | 018 310 50 30, 069 500 25 24