Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Hrvatska – Slovenija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije,  Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2.dan / Slovenija – LJUBLJANA – BLED I BOHINJ (fakultativno):

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Nakon obilaska sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Bled i Bohinj. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i povratak u Ljubljanu. U večernjim satima čeka nas mogućnost fakultativnog odlaska na noćnu žurku u neki od najpopularnijih klubova u Ljubljani. Noćenje.

3. dan / Ljubljana – MARIBOR (fakultativno) – Hrvatska – Srbija – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili  fakultativni odlazak u Maribor. Sledi obilazak grada  u pratnji vodiča: Trg Slobode sa starim zamkom Marburg, Grajski trg, Gospodska ulica – glavna pešačka zona, katedrala Sv Jovana, gradska kuća, Lent – najstariji deo grada…Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ljubljanu i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakakstari grad kai različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti. VAŽNO:
  1. Cene iz tabele važe do utorka, 21. oktobra ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  2. Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  3. Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 15€