Smeštaj Tip smeštaja .. - .. 29.04. - 07.05.
MOSKVA: HOTEL 3* 1/2 sa doručkom219€
1/3 sa doručkom209€
Smeštaj Tip smeštaja .. - .. 29.04. - 07.05.
: * 1/
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / Beograd – Varšava: Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji. Polazak je planiran u podnevnim satima. Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske, Slovačke i Poljske uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima. 

2. dan / VARŠAVA: Dolazak u Varšavu u podnevnim satima. Vreme za razgledanje grada u pratnji vodiča: kvart Starog grada - Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESKO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver… Nakon obilaska grada smeštanje u hotel.Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan / VARŠAVA – Moskva: Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Moskvu. Noćna vožnja ka Rusiji preko Litvanije i Letonije sa kraćim usputnim pauzama…

4. dan / Rusija – MOSKVA – NAJLEPŠE METRO STANICE NA SVETU: Dolazak u veličanstvenu Moskvu u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog obilaska najlepših stanica moskovskog metroa – najvećeg podzemnog sistema transporta na svetu. Metro u Moskvi je specifičan jer zbog svoje efikasnosti i lepote predstavlja pravo remek-delo ljudske kreativnosti u graditeljstvu i jedan je od simbola Moskve i Rusije. Noćenje.

5. dan / Moskva – PANORAMSKI OBILAZAK GRADA – MUZEJ KOSMONAUTIKE: Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska na izlet “Panoramski obilazak grada” gde ćemo autobusom obići neke od najlepših znamenitosti ovog grada: centralni deo, Crveni trg, zidine Kremlja, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet Lomonosov, Poklonaja gora, kao i ”Muzej kosmonautike i VDNH park”. U muzeju se mogu videti sva dostignuća ruskog svemirskog programa kroz istoriju, a u VDNH parku ćemo videti najlepše primere arhitekture iz Staljinovog doba. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan / Moskva – SERGIJEV POSAD – IZMAILOVO PIJACA: Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – pravo srce pravoslavlja. U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Nakon obilaska Sergijevog Posada, polazak ka Moskvi i posetapijaci čuda – Izmailovo gde ćete imati priliku da vidite autentične ruske suvenire po najnižim cenama i probate neke od specijaliteta sa podneblja Kavkaza. Slobodno vreme.Slobodno vreme u gradu ili povratak u hotel. Noćenje.

7. dan / Moskva – OBILAZAK KREMLJA – Minsk: Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak do centra Moskve i mogućnost odlaska na fakultativni izlet ”obilazak Kremlja”. Najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturno-umetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom UNESKO-a. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Minsk u večernjim satima. Noćna vožnja preko granica Rusije i Belorusijeuz kraće pauze kao i stajanja radi regulisanja graničnih formalnosti…

8. dan / MINSK:  Dolazak u Minsk u jutarnjim časovima. Obilazak predivne prestonice Belorusije: Stari grad, Nacionalni teatar, Opera, Crvena crkva, spomenik Jakuba Kolasa, crkva Sv. Petra i Pavla, spomenik Plača...Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. U poslepodnevnim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Belorusije, Poljske, Slovačke, Mađarske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika. Noćenje.

9. dan / Srbija - Novi Sad - BEOGRAD: Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

 

 • Za slike i detaljan opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli. 
VAŽNO:
 • Cene iz tabele važe do subote, 01. februara ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
 • Online rezervacije i prijave su besplatne. 
 • Za putnike koji ne koriste agencijsku uslugu prevoza, cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 60€.
 • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i tranzitnih zemalja. Državljanima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije potrebna je tranzitna viza za Belorusiju. Putnici bez vize neće moći da krenu na putovanje ukoliko do polaska nisu obezbedili potrebnu vizu, a novac od aranžmana im u navedenom slučaju ne može biti refundiran. 
POSLOVNICE:
 • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
 • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
 • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 320
   
  Moskva putovanje - odlična ideja za predstojeću jesen, naročito ako želite da upoznate i velike gradove u njenom okruženju - Minsk i Varšavu. Balkan Fun vas ove jeseni vodi na nezaboravno putovanje u Rusiju, uz posetu Belorusiji i Poljskoj čiji vas autentičan šarm neće ostaviti ravnodušnim.  Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Moskvi, Varšavi i Minsku se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, a zatim i rezervisati jesenje putovanje u Moskvu za sebe i svoju ekipu! Klikom na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Moskva putovanje za sebe i svoje najdraže ljude. 

Moskva na jesen - šta videti u ruskoj prestonici?

Moskva na jesen može da vam prikaže svoje lepote u najzanimljivijim bojama, jer je septembar u ovom gradu jedan od najlepših meseci u godini. Grandiozna ruska prestonica predstavlja kulturni, politički, naučni i turistički centar jednog dela sveta, a njeno kulturno i tradicionalno nasleđe se razlikuje i izdvaja iz svega što možete videti u drugim zemljama.  Putovanje u Moskvu je prilika da upoznate ne samo glavni grad Rusije, već i njegov mentalitet i svakodnevni život koji struji moskovskim ulicama. Balkan Fun ekipa je tu da vas uputi u sve lepote jedne od najglamuroznijih svetskih prestonica, među kojima se posebno izdvajaju impresivne znamenitosti u Moskvi. 

Moskva znamenitosti

Kada je u pitanju Moskva znamenitosti ćete viđati na svakom koraku, a svakako treba početi od čuvenog Kremlja i crkve Svetog Vasilija Blaženog na Crvenom trgu. Tu je i moskovski metro koji važi za najlepši na svetu, kao i nešto više od 170 teatara koji priređuju fenomenalne spektakle.  Putovanje u Rusiju ne bi bilo potpuno bez najpoznatijeg pića i tradicionalnih specijaliteta, pa je jesenje putovanje u Moskvu idealna prilika da probate pravu rusku votku, specifične ruske palačinke i nezaobilazni boršć - jelo kojim se Rusi naročito ponose. 

Varšava - bajkovita poljska prestonica

Varšava je jedna od najlepših evropskih metropola i kulturni centar Poljske, koji može da parira i većim gradovima u Evropi. Smeštena je na obali reke Visle, gde je prošla kroz burnu istoriju i zanimljive događaje, a danas je moderan grad koji spaja tradicionalno nasleđe sa modernim, urbanim i savremenim segmentima grada.  Putovanje u Moskvu je idealna prilika da upoznate i Varšavu, koja će vam pružiti sjajan noćni život, odličnu kuhinju i niz legendi koje se vezuju za njene znamenitosti i arakcije. 

Minsk - glavni i najveći grad Belorusije

Minsk je glavni grad Belorusije, i sasvim sigurno najlepše što ova zemlja može da ponudi. Više od deset puta je bio uništen, ali se svaki put izdigao kao još lepša beloruska prestonica vredna posete i uživanja u njenim znamenitostima.  Minsk posetioce osvaja mirom, čistoćom i zelenim površinama, jezerima i fontanama, a sigurni smo da će upravo sve ovo biti i vaš prvi utisak o gradu. 

Zašto treba da krenete na putovanje u Moskvu sa nama?

Jesen se bliži, a mi želimo da je učinimo najboljom do sada! Balkan Fun tim je spreman da vam približi sve čari ruske prestonice, kao i drugih destinacija koje plan puta obuhvata, a na vama je samo da se što pre prijavite za našu jesenju avanturu!  Na raspolaganju vam stoje naši vodiči koji će rado odgovoriti na sva vaša interesovanja i pitanja o destinacijama, a smeštaj i prevoz obezbeđuju potpuni komfor i uživanje tokom celog puta. Okupite ekipu, rezervišite svoj aranžman i spremite se za istraživanje prelepe Moskve!