Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Makedonija: Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Makedonije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Makedonije – OHRID –KRSTARENJE(fakultativno): Dolazak u Ohrid u jutarnjim satima i smeštanje u hotel. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, rano hrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno krstarenje Ohridskim jezerom. Povratak u smeštaj i spremanje za žurku. Noćenje.

3. dan / OHRID – SVETI NAUM (fakultativno): Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv. Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv. Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Noćenje.

4. dan / OHRID – SKOPLJE – Srbija – BEOGRAD: Doručak. Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u prepodnevnim časovima. Sledi obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i nastavak putovanja ka Beogradu uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak na mesto polaska oko ponoći. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

VILA ARSOVI, OHRID – nalazi se na odličnoj lokaciji u Ohridu, na 700 m od centralnog gradskog trga I 400 m od početka šetališta. Sve sobe imaju televizor I frizider, imaju terasu I sopstveno kupatilo. Vila Arsovi je smeštena u lepoj bašti sa privatnim parkingom. Višekrevetne sobe mogu imati sofu na razvlačenje.

Ohrid – Neverovatan spoj kulture, istorije, shopping, provoda…poznat je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad na samom jugu Severne Makedonije, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero kao i sam grad proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Nekada je imao 365 crkava – po jednu za svaki dan u godini,a i do danas je sačuvan veliki broj. Poslednjih nekoliko godina se nametnuo kao nezaobilazna destinacija za mlade.