O HOTELU

Palmea hotel | Marmaris

Lokacija Palmea hotel: Gradski hotel sagrađen 1995. godine na oko 4000 m2. Udaljen je 100 km od aerodroma u Dalamanu, a oko 135 km od aerodroma u Bodrumu. Poslednji put je renoviran 2015. godine.

Plaža: Nalazi se na 2 km od centra Marmarisa, a na oko 250 m od gradske peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke, suncobrani i madraci na plaži se dodatno plaćaju. Peškire za plažu nema.

Sobe: Hotelska petospratna zgrada raspolaže sa ukupno 150 standardnih soba (povrišine 18-25 m2, za maksimum 3 ili 2+2). Sve sobe raspolažu sa individualnim klima uređajem i imaju mini bar (voda i sokovi – besplatno na dan dolaska), Wi-Fi internet (besplatno), sef (plaća se), TV, telefon, fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji: Glavni restoran, 2 bara, otvoreni bazen, vodeni tobogan, teretana, stoni tenis, pikado, dečiji bazen. Dodatno se naplaćuju: usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, pića na barovima posle 22:30h.

Način služenja obroka: Švedski sto

Marmaris Turska - posetite sa nama poznato turističko odmaralište na Mediteranu, i proverite zašto ga zovu biser turske rivijere.

CENOVNICI: 

Marmaris cenovnik - Jun 2021
Marmaris cenovnik - Jul 2021
Marmaris cenovnik - Avgust 2021
Marmaris cenovnik - Septembar 2021

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke