Prolećna putovanja • Evropske metropole • Bus i Avio aranžmani

Balkan Fun turistička agencija iz Niša je spremila fenomenalne ponude za PROLEĆE 2023.

Pripremili smo najbolje destinacije za prolećna putovanja, a ono što nas izdvaja od ostalih je:

  1. NEMA DOPLATE ZA DINARSKI DEO I BEZ TROŠKOVA REZERVACIJE
  2. BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA
  3. MOGUĆNOST ORGANIZOVANJA TRANSFERA DO AERODROMA NIKOLA TESLA (za avionski prevoz)
  4. PLAĆANJE NA RATE PUTEM ČEKOVA ILI ADMINSTRATIVNE ZABRANE

 

Pogledajte destinacije koje smo pripremili za vas:

PARIZ • PROLEĆE 2023

Proleće 2023 u Parizu – Doživite grad ljubavi i umetnosti u najlepšem vremenu godine

Proleće je najlepše vreme za posetu Parizu, grada ljubavi i umetnosti. Uživajte u cvetnim livadama u parkovima poput Luvra i Bois de Boulogne. Uzbuđujte se posmatranjem ikona grada kao što su Eiffelova kula, Notre Dame, i L’Arc de Triomphe.

Obilazite neke od najpoznatijih muzeja poput Luvra, Orsay-a i Pompidou-a. Ukusite autentičnu francusku kuhinju u nekom od restorana ili kafea u gradu. Prošetajte se ulicama Montmartre-a i uživajte u boemskoj atmosferi.

Rezervišite svoje putovanje u Pariz za proleće 2023 i doživite grad ljubavi i umetnosti u najlepšem vremenu godine.

BEČ (AVIONOM IZ NIŠA) • PROLEĆE 2023

Putovanje u Beč avionom iz Niša – Iskusite kulturnu i istorijsku prestonicu u srcu Evrope

Beč je jedna od najlepših i najkulturnijih prestonica u Evropi i sada je lakše nego ikad da je posetite iz Niša avionom. Doživite grad sa svojim impresivnim arhitekturom, muzejima, koncertima i kafanama.

Posetite neke od najpoznatijih atrakcija grada kao što su Bečka opera, Belvedere, i Schönbrunnski dvorac. Prošetajte se gradom i uživajte u prelepim trgovima i parkovima. Ukusite autentičnu bečku kuhinju u nekom od restorana ili tradicionalnih kafana.

Rezervišite svoje putovanje u Beč avionom iz Niša i iskusite kulturnu i istorijsku prestonicu u srcu Evrope.

SLOVENIJA • PROLEĆE 2023

Putovanje u Sloveniju u proleće 2023 – Iskusite prelepe prirodne lepote, aktivnosti i kulturno nasleđe

Proleće 2023 je savršeno vreme za posetu Sloveniji, zemlji sa prelepim prirodnim lepotama i raznovrsnim aktivnostima na otvorenom. Obilazite prelepa jezera, planine, gradove i nacionalne parkove, poput Jezera Bled i Julijskih Alpa.

Probajte različite aktivnosti kao što su planinarenje, biciklizam, jahanje ili ribolov. Posetite gradove poput Ljubljane, Pirana i Bleda i uživajte u kulturnim i istorijskim znamenitostima. Degustirajte autentičnu slovenačku kuhinju u lokalnim restoranima.

Rezervišite svoje putovanje u Sloveniju za proleće 2023 i iskusite prelepe prirodne lepote, aktivnosti i kulturno nasleđe.

SICILIJA • PROLEĆE 2023

Proleće 2023 je idealno vreme za putovanje u Siciliju, sa noćenjem u Rimu i posetom Venecije. Sicilija je jedinstvena po svojoj klimi, hrani i istoriji. Posetite Palermo, glavni grad Sicilije, sa svojim arhitektonskim čudima, kao što su Katedrala sv. Rosarija i Palazzo dei Normanni.

Rezervišite svoju avanturu u Siciliju, Rimu i Veneciji tokom proleća 2023, iskoristite ovu priliku da doživite nezaboravno putovanje.

AMSTERDAM • PROLEĆE 2023

Putovanje u Amsterdam u proleće 2023. godine je idealna prilika da se uživa u prekrasnom vremenu i poseti neke od najpoznatijih atrakcija grada. Proleće je vreme cvetanja tulipana i pruža prekrasne poglede na grad. Amsterdam je poznat po svojim kanalima, muzejima, kao i po bogatoj kulturnoj sceni.

Posetiti Amsterdam bez obilaska kanala je nezamislivo, tako da preporučujemo izlet brodom kroz kanale grada. To je idealan način da se upozna grad sa svih strana i da se uživa u prekrasnim pogledima na kućice sa spiralnim stubama i mostove.

Amsterdam je poznat i po svom živahnom noćnom životu, sa mnogim barovima, klubovima i koncertnim dvoranama. Grad ima i mnogo diskoteka, restorana i kafića, tako da je lako pronaći nešto za svaki ukus.

U svakom slučaju, putovanje u Amsterdam u proleće 2023. je nezaboravno iskustvo, sa mnogim mogućnostima za uživanje u kulturnim i zabavnim aktivnostima, kao i u prekrasnom vremenu i pogledima na grad.

ISTANBUL (BUS) • PROLEĆE 2023

Putovanje u Istanbul u proleće 2023. godine je savršena prilika da se istraži jedan od najzanimljivijih gradova na svetu. Istanbul je prestonica Turske i spaja Europu i Aziju, što čini ovaj grad jedinstvenim. Proleće je idealno vreme za posetu Istanbulu, sa prekrasnim vremenom i manjim gužvama turista.

Jedna od najpoznatijih atrakcija u Istanbulu je Aja Sofija, bivša pravoslavna crkva, a zatim džamija, koja je sada muzej. Druga popularna atrakcija je Topkapi Palace, bivša rezidencija osmanlijskih sultana, sa prekrasnim vrtovima i pogledima na Bosfor.

Istanbul je poznat po svojoj bogatoj istoriji i kulturi, pa je posetiti nekoliko muzeja, kao što je Muzej Arheologije ili Muzej Turskog i islamskog umetništva, preporuka. Takođe, trg Taksim i Istiklal ulica su mesta gde se mogu pronaći različite trgovine, restorani i kafići te uživati u u lepoti ovog grada.

U svakom slučaju, putovanje u Istanbul u proleće 2023. godine je nezaboravno iskustvo, sa mnogim mogućnostima za istraživanje bogate kulture i istorije grada, kao i uživanje u prekrasnom vremenu i pogledima na grad.

ISTANBUL (Avionom iz Niša) • PROLEĆE 2023

Putovanje avionom iz Niša u Istanbul je jednostavan i brz način da se poseti jedan od najzanimljivijih gradova na svetu. Mi, u Balkan Fun-u smo obezbedili direktni let iz Niša do Istanbula po vrlo povoljnoj ceni. 

Kada su u pitanju individualna putovanja Istanbul avionom je jedna od omilijenih opcija! Kako je najpoznatiji grad Turske od Beograda udaljen 952 kilometara, Balkan fun aranžmani za Istanbul avionom iz Niša omogućavaju vam da u prestonicu kulture i istorije, stignete za manje od dva sata! Uz kraće putovanje i komfor koji nudi avion Istanbul će vas dočekati sveže i nasmejane, spremne za istraživanje svih njegovih lepota.

OHRID • PROLEĆE 2023

Putovanje na Ohrid u proleće 2023. godine je idealna prilika za uživanje u prekrasnom vremenu i posetu jednog od najljepših gradova u Makedoniji. Ohrid je poznat po svom jezeru, Ohridskom jezeru, koje je jedno od najstarijih i najdubljih jezera u Evropi, i po svom bogatom kulturnom naslijeđu. Proleće je vreme cvetanja i pruža prekrasne poglede na grad.

Jedna od najpopularnijih atrakcija u Ohridu je poseta manastiru Svetog Nauma, sa prekrasnim freskama i pogledom na jezero. Druga popularna atrakcija je Plaža sa prekrasnim pogledom na jezero. Ohrid takođe ima mnogo muzeja, kao što je Muzej na otvorenom, gde se mogu videti različiti predmeti iz antičkog i srednjevekovnog doba.

Putovanje na Ohrid u proleće 2023. godine je nezaboravno iskustvo, sa mnogim mogućnostima za uživanje u kulturnim i prirodnim atrakcijama, kao i u prekrasnom vremenu i pogledima na grad. Ohrid je turistička destinacija koja pruža mnogo toga za posetiti i istražiti.

Ohrid putovanje, Sveti Naum

PRAG • PROLEĆE 2023

Prag odiše posebnom energijom u proleće. Zbog toga je najbolje posetiti Prag u proleće, a mi smo za vas spremili fenomenalni aranžman. 

Jedna od najpopularnijih atrakcija u Pragu je poseta Praškom dvorcu, bivšoj rezidenciji čeških kraljeva, sa prekrasnim pogledom na grad. Druga popularna atrakcija je Charles Bridge (Karlov Most), sa predivnim pogledom na reku Vltavu i Stari grad. Prag ima mnogo muzeja, kao što je Narodni muzej, gde se mogu vidjeti različiti predmeti iz češke istorije.

MILANO • PROLEĆE 2023

Milano je poznat po svom modnom i dizajnerskom naslijeđu, kao i po svom bogatom kulturnom i kulinarskom scenom.

Jedna od najzanimljivijih stvari o Milanu je njegova modna scena, sa mnogim svetski poznatim brendovima kao što su Prada, Gucci, Armani, Versace, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Tržni centri, kao što su Galleria Vittorio Emanuele II i Il Centro, takođe nude širok izbor trgovina i restorana.

Druga zanimljivost o Milanu je njegov kulturni uticaj, sa mnogim muzejima, kao što je Muzej Brera, koji sadrži dela slavnih umetnika kao što su Leonardo da Vinci i Caravaggio. Takođe, Milan ima i mnogo teatara, kao što je Teatro alla Scala, poznat po svom opernom programu.

Ako želite da doživite Milano na pravi način, na pravom ste mesto. Mi, u Balkan Fun Travel-u smo pripremili detaljno isplaniran program putovanja za putovanje u Milano.