Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
1.Dan Niš – Antalija (Kemer, Belek, Side, Alanja Antalija) – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Serbia na relaciji Niš – Antalija. Predviđeno poletanje aviona za Antaliju letom avio kompanije Air Serbia oko 13:15h, broj leta JU9904. Po sletanju na aerodrom u Antaliji transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.
2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.
Poslednji dan (11/12) Antalija – Niš– Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Serbia za Niš. Planirano vreme povratka za Niš oko oko 16:50h broj leta JU9905. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš. Kraj programa.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Lokacija:

Hotel Seaden Sweet Park je odlično pozicioniran za one koji vole da su blizu grada. Nalazi se na 2km od antičkog grada Side, a gradski prevoz (dolmuš) staje ispred hotela. Udaljenost od aerodroma u Antaliji je 60km.

Sadržaj hotela:

Gostima su na raspolaganju bazen za odrasle i decu, stoni tenis, WiFi u lobiju i oko bazena bez doplate, spa centar (tursko kupatilo bez doplate). Uz doplatu su sportovi na vodi, sef, wellness, hrana i piće na plaži, usluge pranja veša.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je All Inclusive. Hotel poseduje glavni restoran na bazi otvorenog bufea, dva bara (loby bar i pool bar).

Plaža:

Hotel koristi gradsku plažu koja je udaljena 300m, a ležaljke i suncobrani se doplaćuju.

Sadržaj i tipovi soba:

U okviru hotela nalaze se 89 standardnih soba i 1 soba za invalide. Sve sobe sadrže klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar, fen za kosu, balkon.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.