O HOTELU

LOKACIJA: Jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela u Tunisu koji svojim sadržajima i uslugom prevazilazi zvaničnu kategorizaciju nalazi se na 5 km udaljenosti od centra Hamameta. Aerodrom Cartage u Tunisu udaljen je 71 km, a Monastir 102 km.

HOTELSKA PONUDA: Recepcija, prostrani lobi, nekoliko tematskih restorana i barova, nekoliko butika i prodavnica. Hotel ima zatvoreni i dva otvorena bazena od kojih se jedan greje tokom zimskog perioda, spa i wellness centar, fitness centar, teniske terene, stoni tenis, streljaštvo, aerobik, pikado, odbojka i razni vodeni sportovi. Besplatan wifi u lobiju hotela i sobama. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ: Hotel ima 391 sobu koje su sa terasom ili balkonom, pogledom na baštu ili more. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, fen, sat TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar, aparat za čaj i kafu.

PLAŽA: Privatna široka peščana plaža. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit. 

USLUGA: All Inclusive prema hotelskim pravilima. 

Tunis letovanje 2020 AVIO| Leto

 

Tunis leto 2020

Aranžmani Tunis 2020 - Prilika da letovanje provedete u gradu legendi, višegodišnje kulture i tradicije, a što je posebno značajno za godišnji odmor - i prelepih plaža. Za sve koji odluče da ove godine posete Tunis leto 2020. će sigurno doneti jedno od najlepših putovanja. Saznajte šta vas tamo očekuje i zašto je letovanje u Tunisu odlična ideja.

Zašto su plaže u Tunisu posebne?

Ono što posebno mami turiste jesu neverovatne plaže u Tunisu. U čemu je njihova tajna? To se može opisati jednom rečju - egzotika. Čista voda i beli pesak, u kombinaciji sa palmama učiniće da se osećate kao da ste na nekom tropskom ostrvu.

Ukoliko za svoj ovogodišnji odmor izaberete Tunis letovanje ćete provesti na plažama Morhaba, Monastir, Hamamet, Boujaffar ili Kerkennah Islands. Ovo letovalište je posebno interesantno ljubiteljima ronjenja, kao i ostalih sportova u vodi, jer je na plažama Tunisu moguća i vožnja katamarana, pedaline, jedrenje na dasci ili jetskiing.

Putovanje u Tunis - prilika za avanturu

Kada je u pitanju Tunis more i plaže jesu glavni razlog posete turista, ali ne i jedini. Letovanje u Tunisu je prilika da isprobate i nešto što ne možete na drugim letnjim destinacijama. Kako vam zvuči avantura u pustinji?

Sahara će sigurno zaintrigirati smelije turiste, koji će želeti d posete jedan od najvećih Rimskih amfiteatara, a ujedno i najočuvaniji. Ne zaboravite ni na priliku da jašete kamilu po pustinji, a ovaj ugođaj je čak moguć i na nekim plažama. Ukoliko posetite Tunis letovanje će vam osim uspomena za ceo život, doneti i pregršt sjajnih fotografija.

Tunis letovanje - prilika za zanimljive obilaske

Za sve kojima je destinacija za godišnji odmor i letovanje Tunis, veliki izbor zanimljivog sadržaja predstavlja dodatnu pogodnost. Sahara i peščane plaže svakako najviše impresioniraju turiste, ali oni koji žele da odvoje vreme i za obilazak će sigurno imati šta da vide.

Prestonica istoimene države Tunis je izuzetno zanimljiv grad, koji obiluje kontrastima, ali i znamenitostima kao što je El Zituna - najstarija džamija koja je ujedno i prestižni univeritet. Istražite grad koji se nalazi na prostoru nekadašnjeg feničanskog naselja Tunes.

Plan puta

1. dan BEOGRAD – Tunis 

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije SunLine Travel. Poletanje za Tunis. Sletanje na aerodrom i transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2. - pretposlednji dan TUNIS

Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.

3. Poslednji dan Tunis – BEOGRAD 

Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beograd. 

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke