Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

OPIS HOTELA

Ovaj šarmantni rizort smešten je duž privatne plaže Pvani Mčangan, na severoistočnoj obali Zanzibara. Odmaralište je dimenzija 100x100 metara, okruženo bujnom vegetacijom. Aerodrom je udaljen 50 km od hotela, a Stone Town nalazi sa na 45 km. Sobe su skromne, opremljene nameštajem u tradicionalnom zanzibarskom stilu, sa pogledom na indijski okean i sopstvenim kupatilom. Restoran u sklopu rizorta nudi jela iz tradicionalne i italijanske kuhinje. Takođe, u okviru rizorta možete uživati u brojnim sportovima na vodi, a poseduje i školu kajt-surfinga i piceriju pored plaže, kao i mini biblioteku i uslugu masaže uz doplatu. Hotel je odličan izbor za sve ljubitelje prirode i mora, pre svega za parove koji žele da izbegnu gužvu u luksuznim objektima i uživaju u ovom prelepom ambijentu.

Web sajt: https://www.waikikiafrica.com/index.html

Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA

INDIVIDUALNI POLASCI

PRVI DAN Beograd-Zanzibar (sa jednim ili više presedanja) Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Po sletanju na Zanzibar individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA Zanzibar - Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

POSLEDNJI DAN Napuštanje soba do 10:00h- lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma Zanzibar. Dolazak na aerodrom minimum 2 sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Beograd sa presedanjem u gradu navedenom na karti. Obroci tokom leta. Dolazak u Beograd.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke