O hotelu

Lokacija:

Ovaj hotel lociran je u oblasti Kizilot, udaljen je 12 kilometara od Manavgata, oko 80 kilometara od aerodroma u Antaliji i na oko 25 kilometara od centra antičkog grada Side. Preporuka je za porodice sa decom zbog hotelskih sadržaja.

Sadržaj hotela:

Ovaj resort otvoren je 2005. godine,a poslenji put je renoviran 2019. godine, prostire se na 50 000 metara kvadratnih i u svom kompleksu sadrži 3 otovrena bazena, aqua park, 2 dečija bazena, zatvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen za decu, Wi FI u zajedničkim prostorijama, beach volley, košarkaški teren, terene za tenis, stoni fudbal, mini golf, boćanje, streljaštvo, teretanu, wellness & spa centar, pikado, dnevne animacije i večernje programe, aerobic, akvabik, vaterpolo. Uz doplatu se mogu koristiti, spa centar, lekar, telefon, pranje I peglanje veša, video igre, internet kutak, rasveta za teniske terene I oprema, sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Plaža:

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, dugu oko 250 metara i koja je od njega udaljena 50 metara. Do plaže se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju, dok se peškiri mogu koristiti uz depozit.

Usluga u hotelu:

Usluga u hotelu je Ultimate All Inclusive, 24h dostupnost hrane i pića, po principu otvorenog bufea, na bazi samoposluživanja.  Osim glavnog restorana  tu su i 5 a’ la carte restorana, 10 barova i poslastičarnica. Doplaćuju se sva uvozna pića, flaširana pića, a’ la carte restorani, ceđeni sokovi, nargila i sve ostalo van koncepta.

Sadržaj i tipovi soba:

Standar room ROH: površina 35 metara kvadratnih.

Family duplex ROH: površina 48 metara kvadratnih.

Sadržaj soba: centralna klima, TV, Wi Fi, kupatilo, telefon, sef, mini bar, balkon, fen za kosu.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.