O hotelu

Lokacija:

Aska Lara nalazi se u Antaliji u delu Lara. Udaljen je oko 6km od centra Lare, a oko 12km od aerodroma. Prijatan, prostran kompleks ispuniće očekivanja svakog gosta.

Sadržaji hotela:

U okviru hotela su 7 otvorenih bazena (četiri bazena za odrasle i tri dečija bazena), dva zatvorena bazena za decu i odrasle, aqua park sa 9 tobogana, teretana, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na pesku, košarka, mini fudbal, aerobik, teniski tereni, igralište, kids club, dnevne i večernje animacije. Wi- Fi internet je besplatan za goste hotela.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufe-a i samoposluživanja. Sadrži glavni restoran (dečiji i baby menu u restoranu), 5 a’la carte restorana (italijanski, azijski, riblji, turski i internacionalni), 9 barova (Panorama Bar, Brasserie, Central Bar, The owl Night Club, Vitamin Bar, Pool Bar, Ask’a Chef Bar, Lounge Bar, Beach Bar).

Plaža:

Hotelska peščano- šljunkovita plaža udaljena je oko 500m, a gostima je na raspolaganju shuttle bus koji saobraća do plaže na svakih 10minuta. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Sadržaj i tipovi soba:

Aska Lara Resort se sastoji od glavne zgrade hotela sa 10 spratova i 6 liftova. Hotel raspolaže sa ukupno 545 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, TV, telefon, fen za kosu, mini bar, ketler sa setom za kafu i čaj.

Standard Room: površine je od 20- 24m².

Connection  Room: Površine od 40- 48m². Sastoji se od dve spavaće sobe i dva kupatila. Connection Room predstavlja dve standardne sobe spojene vratima.

Family Suite: Površina sobe je 48- 50m². Sastoji se od dve spavaće sobe razdvojene vratima i jednog kupatila.

Suite: Površine oko 50m². Suite čini dnevna soba i spavaća soba razdvojene vratima. U kupatilu se nalazi tuš kabina i jacuzzi.

Napomena:

Hotel ima pravo izmene all inclusive koncepta bez predhodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.