O hotelu

Lokacija: Dana Beach Resort 5* je jedinstveno luksuzno odmaralište koje se nalazi na plaži. Smešten je na odličnom mestu s pogledom na Crveno more i samo 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Hurgada.

Sadržaj hotela: Ovo odmaralište iz snova se prostire na 181.000 m². Centralni deo kompleksa zazuzima veliki bazen u obliku lagune koja se prostire do plaže. Hotel zbog svoje velike rasprostranjenosti gostima nudi brodić koji ih vozi do plaže u terminu od 06:00h do 18:00h, vožnja traje 5 do 7 minuta. Hotel poseduje 866 soba, uključujući standardne sobe, superior sobe, porodične sobe i apartmane u niskim zgradama na tri nivoa.

Pored glavnog restorana u kojem se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, hotel ima i 9 restorana (italijanski, egipatski i mediteranski, nemački, orijentalni) i 10 barova od kojih su neki na plaži i pored bazena. Od dodatnih sadržaja gostima hotela Dana Beach Resort su na raspolaganju menjačnica, bežični internet u lobiju, prodavnice, biblioteka, rent a car, frizerski salon i  usluga pranja i peglanja veša.

Na plaži se nalazi centar za ronjenje, a zastupljeni su i svi sportovi na vodi uključujući surf, plivanje, odbojka na plaži, košarka, tenis, aerobik, bilijar, pikado, usluga čuvanja dece (na upit), , spa centar (naplaćuje se), dečiji klub, jahanje konja, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, fitness club, lift, jahanje konja, aerobik i gimnastika u vodi, jahanje kamila, rukomet, košarka, odbojka, vateropolo.

Sadržaj soba: Standarde sobe su oko 35m2 pogledom na bazen ili vrt, family sobe (oko 48 m2, i sastoji se od dve spavaće sobe). Sve sobe poseduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, direktnu telefonsku liniju,SAT LCD TV, sef, mini bar, klima uređaj, fen za kosu, ketler, sef, Wi-Fi internet.

Usluga: All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Bezalkoholna i (voda, sokovi, topli napici) -alkoholna pića (pivo, kokteli, vino), palačinke, sladoled.