Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
1. dan / BEOGRAD – Srbija – Crna Gora Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u kasnim večernjim časovima (za one koji uplate uslugu prevoza preko agencije). Noćna vožnja kroz Srbiju i Crnu Goru sa usputnim pauzama za odmor, osveženje i regulisanje graničnih i carinskih formalnosti… 2. dan / Crna Gora – BUDVA Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima i smeštaj u hotele/apartmane posle 12 časova (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom sastanak na recepciji hotela nakon 14 časova). Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Welcome party) i noćnoj (White love party) žurci. Noćenje. 3. dan / BUDVA – Žurka na brodu (fakultativno) Mogućnost fakultativnog odlaska na najjaču žurku ovog putovanja – Žurku na brodu! Uveri se i sam zašto je Budva sinonim za dobar provod na Balkanu. Fakultativno prisustvo dnevnoj (90th Party) i noćnoj (One life party) žurci. Noćenje. 4. dan / BUDVA – Kotor (fakultativno) Nakon jutarnje kafe fakultativni obilazak Kotora u pratnji vodiča. Poseta Starom gradu koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Prošetaćemo se unutar starih zidina, živopisnim primorskim uličicama i uživaćemo u prelepoj atmosferi grada. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Graffit party) i noćnoj (Elegance party) žurci. Noćenje. 5. dan / Budva – Crna Gora – Srbija - BEOGRAD Buđenje i napuštanje soba. Pakovanje prtljaga u autobus i polazak za Beograd. Sledi vožnja preko Crne Gore i Srbije. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU Hotel Park 3*u Budvi nalazi se se na morskoj obali na par koraka od magične Slovenske plaže u obilju zelenila. Osim što je uz obalu mora sa kojeg dopiru šumovi talasa, gostima pruža i lepotu užitka u hotelskom parku, kao i šetalištu, koje spaja budvanski Stari grad sa Bečićima. Hotel se nalazi u istom kompleksu sa vilama hotela i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i modernim restornom u kome se svakog jutra služi bogat doručak koji je uključen u cenu aranžmana. 

Budva je primorski grad na Jadranskom moru, a ujedno i najposećenije letovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

Pored toga što je poznati turistički centar prepun raznih istorijskih lokaliteta, Budva je gotovo sigurno poslednjih 20tak godina centar najbolje zabave na Mediteranu.