HURGADA HOTELI

Apsolutni hit za letovanje ove godine je Hurgada u Egiptu. Pored fenomenalnih izleta, važnih informacija za ulazak u Egipat i putovanje u Hurgadu i vremenske prognoze u Hurgadi po mesecima, putnike najviše zanima koje hotele imamo u ponudi i koji je najbolji za njih. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti koji su to najbolji Hurgada hoteli u ovom atraktivnom turističkom centru.

 

NAJBOLJI HURGADA HOTELI

 

1. GOLDEN BEACH RESORT 4*

Golden Beach Resort 4* – lokacija

Golden Beach Resort se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.

Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu, peškiri se dobijaju uz depozit. Ulazak u vodu je postepen sa dugačkim plićakom, na 20-ak metara od obale se nalaze korali. U ovoj regiji je u odredjenim periodima izrazena plima i oseka.

Hotel raspolaže sa 456 prostranih soba i sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima, telefon, SAT tv, fen za kosu, minibar.

 

2. MINAMARK BEACH RESORT 4*

Minamark Beach Resort 4* – lokacija

Minamark Beach Resort je smešten u srcu Sakale, među mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama i kafićima, na samoj obali mora. Sastoji se iz glavne zgrade i anex dela. Od aerodroma je udaljen 7 km.

Poseduje sopstvenu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade sa recepcijom i anex dela. Raspolaže sa 299 soba, od toga 228 sa balkonom ili terasom i 71 bez. Sve sobe imaju: klima uređaj, TV, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, telefon, fen i mini bar.

 

3. SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK 4*

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* – lokacija

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park nalazi se na obali Crvenog mora, na početku starog dela Hurgade, Daharu. Udaljen je 3 km od centra Sakale (5 min vožnje) i 9 km od aerodroma. Kompleks se sastoji od  hotela: El palacio i Mirrete.

Hotel ima dve sopstvene plaže, jedna je peščana u vidu lagune sa postepenim ulaskom u vodu, a druga je sa koralima za ljubitelje snorklnga, preporučuje se specijalna obuća. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Hotel raspolaže sa 825 soba, 1 kraljevskim apartmanom i 5 executive apartmana. Sve sobe imaju pogled na more, kupatilo sa kadom, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, telefon, SAT TV, elektronski sef, mini frižider, balkon.

 

4. LONG BEACH RESORT EX. HILTON 4*

Long Beach Resort ex. Hilton 4* – lokacija

Long Beach Resort ex. Hilton se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi, oko 22 km  od centra Hurgade, ka regijima Sahl Hasheesh i Safagi.

Hotel poseduje Sopstvenu, peščanu plažu dugačku 1 km sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira je besplatno za goste hotela. Jedan deo je sa koralnim grebenom, veći deo je kupačka zona sa plitkom vodom, preporučuje se specijalna obuća.

Hotel se sastoji iz glavne zgrade, family zgrade i vila dela, raspolaže sa ukupno 912 soba u nekoliko kategorija: standardne sobe, deluxe sobe (glavna zgrada), junior suite, porodične sobe i apartmani.  Sve imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, mini bar, sef, TV, Wi Fi internet uz doplatu, balkon ili terasu.

 

5. SEA GULL 4*

Sea Gull 4* – lokacija

Sea Gull hotel se nalazi u centru Hurgade – Sakali, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi. Sastoji se iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, restoran i plažu.

Poseduje dve sopstvene, peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Jedna plaža je u vidu lagune sa postepenim ulaskom u vodu, a gosti hotela mogu koristiti obe plaže bez obzira u kojoj su zgradi smešteni.

Hotel raspolaže sa ukupno 711 soba, od kojih su 595 standardne, 8 connected soba, 104 porodičnih i 4 apartmana.  Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef, centralni klima uredaj, LCD Sat TV, telefon, balkon ili terasu.

 

6. CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 4*

Caribbean World Soma Bay 4* – lokacija

Kompleks Caribbean World zauzima površinu od 140.000 m2 i nalazi na samoj obali Crvenog mora u regiji Soma Bay. Udaljen je 45 km južno od aerodroma u Hurgadi i oko 30 min vožnje od centra Hurgade. Prvi hotela do njega sa leve strane ka severu je Palm Royal Soma Bay.

Hotel poseduje sopstvenu, široku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Recepcija, lobi, menjačnica, glavni restoran “Caribbean”, a la carte restoran na plaži “Tortuga”, italijanski restoran “La Palma”, “Cuba” bar na plaži, “Aladin Café” & Shisha Corner, “Jamaica” bar na bazenu, “Gazebo” bar kod dečijeg bazena, “Aloha” lobi bar, diskoteka, dnevni i večernji animacioni program, amfiteatar, teretana, besplatan wi-fi internet dostupan u delu kod recepcije, 3 spoljašnja bazena od kojih se jedan greje zimi, dečiji bazen, aqua park (3 tobogana za odrasle i 2 za decu), mini klub za decu, mini disko za decu, dečije igralište, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, fudbal na plaži i pikado. Uz doplatu: SPA centar, doktor, 23 prodavnice, sportovi na vodi, usluge pranja i peglanja veša, bilijar, šatl bus do Hurgade, internet u sobi, frizerski salon, bar na plaži sa sveže ceđenim sokovima, room service i bankomat.

 

7. ALBATROS WHITE BEACH 5*

Albatros White Beach 5* – lokacija

Albatros White Beach hotel je smešten na obali Crvenog mora u Hurgadi, na novom šetalištu u Memši. Od aerodroma je udaljen oko 5km, do starog centra Hurgade-Sakkale se stiže za 10ak minuta vožnje, a do Nove marine za 15 do 20 minuta.

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 150 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, a veći deo je lepa kupališna zona.

Raspolaže sa ukupno 473 smeštajnih jedinica, od toga su 411 standardne deluxe sobe, 54 junior suite i 8 suite-ova. Standardne deluxe sobe su površine oko 40m2, junior suite površine oko 70m2 (kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi kadom), suite površine 90m2-120m2  sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka (kupatilo je sa tuš kabinom i đakuzi kadom). Sobe su prostrane, moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za kosu, LCD sat TV, telefon, mini bar, klima uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu.

 

8. HILTON PLAZA 5*

Hilton Plaza 5* – lokacija

Hilton Plaza je smešten na plaži, na obali Crvenog mora, u Hurgada zalivu, mestu Gabel El Hareem, na 2 km od centra grada. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 12 km.

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu gde je veći deo kupališna zona bez korala. Ležaljke I suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotel raspolaže sa 495 sobe, sve sobe su urađene u modernom dizajnu i savremeno opremljene,  svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. Određeni broj soba nema balkon.

 

 9. STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*

Steigenberger Aqua Magic 5* – lokacija

Steigenberger Aqua Magic se nalazi u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Renoviran 2014. godine. Udaljen je oko 5 km od centra Hurgade i 6 km od aerodroma.

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, koja je udaljena oko 400 metara od hotela. Jedan deo je sa koralnim grebenom, što posebno privlači ljubitelje podvodnog sveta i ronjenja, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Do plaže tokom dana saobraća besplatni hotelski šatl bus.

Hotel raspolaže sa 725 soba. Sve sobe poseduju: SAT/TV, klima uređaj, mini bar, telefon, sef, ketler za čaj i kafu, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom.

 

10. STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*

Steigenberger Aqua Magic 5* – lokacija

Hotelski kompleks Steigenberger Aqua Magic se nalazi u novoj pešačkoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora. Udaljen je od aerodroma  oko 6 km, od centra Hurgade 5 km.

Hotel poseduje sopstvenu, peščanu, plažu dugu oko 400 m sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki, peškira i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Hotel raspolaže sa ukupno 388 prostranih soba podeljenih u nekoliko kategorija: 339 standardnih i deluxe soba, 25 Elite soba, 4 junior suite-, 2 Executive suite-a, 7 Deluxe suite-a, 2 Spa suite-a, 1 Presidental suite i 2 ekskluzivne vile sa po 4 sobe u svakoj. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče,  Wifi internet, individualni klima uredaj, LCD Sat TV, mini bar, ketler za kafu i čaj, elektronski sef, telefon, prostor za sedenje, balkon. 

 

11. STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT 5*

Steigenberger Pure Lifestyle Resort 5* – lokacija

Steigenberger Pure Lifestyle je novi premium hotel Steigenberger AL DAU Resort-a. Nalazi se na novoj zoni Hurgade-Memši, smešten na obali mora. Od aerodromaa udaljen 6km, a od centra Hurgade 5km.

Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira besplatno je za goste hotela.

Hotel raspolaže sa 110 suite apartmana: Jacuzzi Suites, Swim up Suites od oko 50 m² i Penthouse Suites sa privatnim bazenom od oko 110 m². Veći broj soba je  sa pogledom na more i sve imaju Jacuzzi. Sve sobe su kompletno opremljene, klimatizovane, sa kupatilom (tuš), LCD TV-om sa preko 100 kanala, mini barom, espresso aparatom, telefonom, wi fi internetom, sefom, fenom za sušenje kose, terasom ili balkonom.

 

12. TITANIC ROYAL 5*

Titanic Royal 5* – lokacija

Ovaj luksuzni hotel „Titanic Royal“ smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom. Veliki lobi je najfiniji takve vrste sa panoramskim pogledom kroz 9m visoka staklena vrata pružajući prizor i pristup jedinstvenom nizu doživljaja uz savršenu kombinaciju zabave i kulture. Od međunarodnog aerodroma udaljen je 10km sa transferom u trajanju od 10 minuta dok je od centra Hurgade udaljen svega 17km.

Titanic Royal poseduje 180m dugu prelepu peščanu plažu, a takođe je okružen i prirodnom plažom od 300m dužine.

Svih 387 soba i apartmana su pažljivo dizajnirane i uređene i većina njih je sa pogledom na Crveno more kako biste uživali u sofisticiranom dizajnu i dozom mirnoće sa obale mora. Sobe su opremljene besplatnim wifi internetom, mini barom, sefom, kupatilom sa tušem/kadom, fenom za kosu, telefonom, SAT TV, klima uređajem kao i uređajem za pripremanje kafe/čaja.

 

Celokupnu ponudu sa cenama, terminima i detaljnim informacijama možete pogledati na sledećem linku – Hurgada

Stojimo vam na raspolaganju za sva naredna pitanja – Kontakt

Call centar: 018 310 50 30 | 069 500 25 24

Adresa: Cara Dušana 39, 18000 Niš