Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 02.01.
KIšINJEV: HOTEL COSMOS 3* 1/4 sa doručkom119€
1/3 sa doručkom139€
1/2 sa doručkom149€
Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 02.01.
KIšINJEV: HOTEL JUMBO 4* 1/4 sa doručkom129€
1/3 sa doručkom149€
1/2 sa doručkom159€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Ukoliko za putovanje bude neophodan brzi ANTIGENSKI test, uz vaučer izdat od strane Balkan Fun TA, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1050 RSD.

Ukoliko putnici odustanu od putovanja, usled bolesti virusa Covid-19, prilikom dostave pozitivnog PCR testa rez. se otkazuje i uplata refundira u celosti. Ovo važi za putovanja gde Balkan Fun nastupa kao organizator.

KIŠINJEV NOVA GODINA 2022

Doček Nove Godine u Kišinjevu predstavlja pravi izbor za sve ljubitelje lepe arhitekture i dobre zabave. Istina je da Kišinjev možda ima prazne puteve tokom noći, ali mesto zapravo ima aktivan noćni život. Brojna su mesta u gradu gde možete uživati u bogatom noćnom životu. Poznato je da noćni barovi i klubovi u Kišinjevu pružaju posetiocima onu vrstu zabave koju možda ranije niste iskusili. Od barova do karaoke klubova, u gradu ima svega. Jedan od najboljih noćnih klubova za posetu je plesni bar Lava u Kišinjevu, Moldavija. Iako noćne žurke počinju od četvrtka, u periodu oko novogodišnjih praznika, klubovi rade svakog dana. Sa Balkan Fun turističkom agencijom možete doživeti nezaboravno putovanje i upoznati jednu drugačiju kulturu.

Pogledajte našu ponudu za DOČEK NOVE GODINE 2022 i paket aranžmane već od od 70€, bez skrivenih troškova i dinarskog dela aranžmana:

ZLATIBOR (SRBIJA) | NOVA GODINA 2022 – U pripremi

STARA PLANINA (SRBIJA) | NOVA GODINA 2022 – U pripremi

JAHORINA (BOSNA I HERCEGODINA) | NOVA GODINA 2022 – U pripremi

Plan puta
  1. dan / Beograd – Rumunija – Moldavija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u popodnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Rumunije i Moldavije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

  1. dan / Moldavija – Kišinjev: 

Dolazak u Kišinjev u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom (muzej Moldavske istorije, stari deo grada, moldavska verzija Trijumfalne kapije, neodoljivi gradski botanički vrtovi ...). Smeštanje u hotel. Slobodno popodne i fakultativni odlazak u nek od lokalnih klubova na žurku dobrodošlice. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan / Kišinjev  (Vinarija Cricova – fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativnog odlaska u vinariju “Cricova”, jednu od najvećih vinarija na svetu u činim je podzemnim hodnicima skladišteno preko milion buteljki izvrsnog vina. Nakon obilaska ove jedinstvnen vinarije i degustacije vina sledi povratak u hotel i priprema zanajluđu noć. Fakultativni doček NOVE GODINE u nekom od popularnih gradskih klubova. Noćenje.

  1. dan /Kišinjev (Tiraspolj – fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u  Tiraspolj, jedno od poslednjih gradova na svetu koji izgleda kao da je vreme stalo u drugoj polovini prošlog veke, a čija će arhitektura i mnogobrojni spomenici učiniti da se osetite kao da se nalazite u svojevrsnom muzeju komunizma na otvorenom. Povratak u Kušinjev i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u neki od brojnih gradskih klubova. Noćenje.

  1. dan / Kišinjev – Moldavija – Rumunija: 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Moldavije i Rumunije uz usputne pauze za odmor, osveženje...

  1. dan / Srbija– Beograd:

Dolazak u Beograd u podnevnim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke