Smeštaj Tip smeštaja 03.11. - 07.11.
MILANO: HOTEL DOMINA MILANO FIERA 4* 1/3 sa doručkom135€
1/2 sa doručkom145€
VAŽNO:
 1. Cene iz tabele važe do popunjavanja slobodnih mesta.
 2. Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz  Beograda.
 3. Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 5 evra. Za polazak iz Niša i Kragujevca, cena iz tabele se uvećava za 10 evra. 
 4. Prevoz iz Niša i Kragujevca biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
 5. Online rezervacije i prijave su besplatne.
 6. Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€
 7. PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 8. Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
POSLOVNICE:
 1. Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
 2. Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
 3. Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

Opis destinacije:

Ako se još uvek dvoumite koju zemlju da posetite za svoje prolećno putovanje, Milano je odličan izbor. Osetite magiju ovog prelepog italijanskog grada uz Balkan Fun Travel aranžman za Milano putovanje na proleće, i budite sigurni će to biti putovanje za pamćenje. Sve detalje putovanja možete pogledati u Programu putovanja.

Lombradijski grad Milano predstavlja ne samo modnu i medijsku, već i privrednu prestonicu Italije. Pored toga što je drugi najveći grad, Milano ima čak 1.3 miliona stanovnika. Razlikuje se od ostalih italijanskih gradova svojim stilom i arhitekturom. Opera Milanska skala, katedrala D’uomo di Milano i palata Sforca su najposećenije znamenitosti Milana koje privlače veliki broj turista na godišnjem nivou. Za sve one koji žele da vide moderniju stranu ovog svestranog grada, šoping u Milanu, ali i hrana i provod, dovoljni su da se zaljubite u njega.

Plan puta

1. dan Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima oko (18.oo časova). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Italija – MILANO:

Dolazak u Milano u jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Noćenje.

3. dan / Milano – Đenova / outlet Serravalle (fakultativno):

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan /Milano – jezero Komo (fakultativno) – Italija – Slovenija –Hrvatska:

Doručak.  Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus.Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji...Po dolasku razgledanje: trga i katedrale Duomo, trga i crkve San Fedele, hrama Alesandra Volte, najpoznatijeg stanovnika Koma... Slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

5. dan Srbija – Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke