Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA - POLAZAK IZ NIŠA

1.Dan Niš – Hurgada – Sastanak grupe na aerodromu u Nišu «Konstantin Veliki», dva sata pred predviđenog poletanja aviona. Direktan čarter let avio kompanije Air Cairo na relaciji Niš – Hurgada. Po sletanju na aerodrom u Hurgadi transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta.

2 – 10/11. Dan– Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

Poslednji dan (11/12) Hurgada – Niš. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom i ukrcavanje na direktan čarter let avio kompanije Air Cairo za Niš. Vremena letova su podležna promeni i tačno vreme leta biće poznato 48h pre leta. Sletanje u Niš.

Kraj programa.

*vremena letova su lokalna, prilagođena zimskom i letnjem računanju vremena

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA JEDAN DAN PRE POLASKA NA PUTOVANJE

Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) šalju se putnicima elektronskom poštom ili se preuzimaju se agenciji,

najranije JEDAN dan pre polaska na putovanje.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

O HOTELU

Lokacija: Hotel Sentido Palm Royale nalazi se u zalivu Soma Bay na privatnoj peščanoj plaži, oko 50 km južno od centra Hurgade i aerodroma i na oko 35 km od tržnog centra Senzo Mall. Hotel se prostire na površini od oko 70.000 m², okružen je vrtovima sa malim jezerima i grčkim statuama. Zaliv Soma je odličan izbor za putnike koje traže peščane plaže, sportove na vodi, gnjuranje i ronjenje.

Sadržaj hotela: Hotel se nalazi na prostranoj, uređenoj peščanoj plaži, dugačkoj 1200 m koja važi za jednu od najlepših u regiji Crvenog mora. Manji deo plaže je sa koralnim grebenom, zbog čega je hotel preporuka za ljubitelje ronjenja. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela. Na raspolaganju su i otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, teretana, četiri teniska terena, odbojka na plaži, mini golf, vaterpolo, aerobik u vodi, animacije, besplatan Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela, kao i Klub zdravlja sa odličnim Spa centrom (uz doplatu). Za decu su obezbeđeni dečiji bazen koji se greje, mini klub i igralište.

Sadržaj soba: Hotel Sentido Palm Royale ima ukupno 445 smeštajnih jedinica. U pitanju su 384 superior sobe (oko 45m²) i 61 porodična soba (oko 65m²) koje se sastoje od dve spavaće sobe. Sve sobe opremljene su balkonom ili terasom, modernim kupatilom sa tušem ili kadom, fenom za kosu, split klimom, satelitskom TV, sefom, setom za kafu i čaj. Mogu imati pogled na Crveno more, na vrtove ili na bazen.

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak, ručak i večera služe se u Cafe Stella (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima) uz uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku dana. Hotel ima četiri a la carte restorana: Asian Delights (azijska kuhinja), Il Portico (italijanska kuhinja), Taverna Barba Kiriakos (grčka kuhinja) i El Tannour (libanska kuhinja), kao i nekoliko barova: Azur, Poolside, Captain Nemo’s (na plaži), Water Sports, Atrium (15:00 – 18:30), Johnny’s (17:00 – 01:00), Cleopatra Disco (23:00 – 03:00). Uz doplatu su uvozna alkoholna pića, flaširana pića, sveže ceđeni voćni sokovi, restoran La Terrace.