Smeštaj Tip smeštaja 12.05. - 14.05.
RAFTING TAROM: RAFTING KAMP GRAND TARA – STANDARD 2* 1/2 sa 5 obroka130€
1/3 sa 5 obroka120€
1/4 sa 5 obroka120€
1/5 sa 5 obroka120€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1.dan (Petak)

Dolazak u kamp u popodnevnim ili večernjim časovima (kada Vama odgovara). Upoznavanje sa okolinom i dodela ključeva od soba ili bungalova. Druženje uz muziku i logorsku vatru... Noćenje. Sledeći dan je veoma uzbudljiv zbog čega putnicima preporučujemo da se naspavaju i odmore od puta. 

2.dan (Subota) / Rafting Tarom

Verujemo da ćete biti oduševljeni ovim predelom sa prvim zracima sunca. Doručak. Hranom u kampu niko nije ostao ravnodušan. Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko... Rafting. Nakon doručka sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka. Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Brštanovica se nalazi na 27km od kampa. Spust se izvodi gumenim čamcima u koje staje 8-10 ljudi i traje oko 3-4 časa, koliko nam je potrebno da se spustimo do kampa. U zavisnosti od brzine reke, kao i vremena provedenog na pauzi, na kojoj ćemo imati prilike da vidimo predivan vodopad, slikamo se i odmorimo,  spust može da traje nešto kraće ili duže. Nakon što razdužite opremu, istuširate se, osvežite i presvučete, sledi ručak.  Ručak. Za ručak se takođe služe kvalitetni specijaliteti sa ovog podneblja. Domaći hleb, čorba, jagnjetina i teletina ispod sača i sa ražnja, prilozi, sezonska salata, dezert... Nakon ručka imate slobodno vreme koje možete iskoristiti da se odmorite, igrate neki sport ili obiđete okolinu kampa koji ste odabrali, a koji se nalaze uz obalu ili na 2 minuta hoda od reke Drine.  Večera. Za večeru se služi pastrmka/lipljan na žaru, kuvana teletina sa prilozima... Domaći i kvalitetni specijaliteti.  Druženje uz muziku i logorsku vatru.  Noćenje. 

3.dan (Nedelja) / Rafting kamp

Doručak. Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko... Posle doručka organizujemo fakultativne izlete za koje se možete obratiti vodiču ili osoblju kampa. Fakultativne aktivnosti: Kraj aranžmana. 
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Rafting kamp Grand Tara (ex Hum) se nalazi pored ušća reka Tare i Pive, gde se rađa reka Drina, a okružen je prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Plijesa, Zelengore...
Standard sobe nemaju kupatilo u bungalovu, već koriste zajedničko kupatilo. 80% kampa ima kupatilo u sobi, samim tim ostali gosti neće ni koristiti zajedničko kupatilo. Kamp Grand Tara poseduje 3 odvojena kupatila, jedno se nalazi kod restorana, dok se druga dva nalaze kod saune. Kupatila su odlično opremljena, imate mogućnost da ih zaključate. Unutra kupatila se nalaze dve tuš kabine, umivaonik i toalet. 
Kamp Grand Tara sagrađen je 2013 godine. Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u dvokrevetne i višekrevetne bungalove sa i bez kupatila. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp poseduje SAUNU od 30 m2 sa tuš kabinama i toaletom, koju možete besplatno koristiti i opustiti se nakon uzbudljivog raftinga. U kampu možete da se bavite i sportskim aktivnostima, jer kamp ima teren za odbojku.
Kamp ima wirelles internet. To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb koji se puši i pršutu, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se za jednu od nezaboravnih avantura koje Vam ova priroda pruža. Da ne govorimo o predivnom restoranu iz koga se pruža miris teletine ispod sača, jagnjetine sa ražnja, ili potočne pastrmke, a u kome možete naručiti  i vegeterijanski meni.
kampu Grand Tara poštuju se različiti ukusi i navike – ako želite na splavarenje, dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju zaista nebrojeno mnogo izbora…
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Trodnevni aranžman sa dva noćenja, četiri obroka i 25 km raftinga. Osiguranje, boravišne takse, takse za rafting, takse za ulazak u Nacionalni park su uključeni u cenu.
 

RAFTING TURE SE ORGANIZUJU SVAKI DAN!

POLASCI SVAKOG PETKA IZ NOVOG SADA (15:00) I BEOGRADA (16:30) SU SIGURNI!

DAJEMO ZNAČAJNE POPUSTE ZA DOLASKE RADNIM DANIMA!

MOGUĆNOST ORGANIZOVANOG PREVOZA I RADNIM DANIMA.

PLAĆANJE U 6 MESEČNIH RATA!

  • Ne ustručavajte se da nas kontaktirate: 069 500 25 24

POKLANJAMO:

Za svaki uplaćen aranžman u sezoni 2021, u minimalnom iznosu od 80€, dobijate vaučer za još 1 noćenje koji možete iskoristiti radnim danima (od nedelje do petka) sve do kraja sezone 2021.

Za sve naše goste gratis korišćenje saune (rafting kamp Grand Tara - ex Hum).

VAŽNO:
  • Cene su izražene po osobi. Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Šta poneti na rafting?
  • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi.
  • Prethodno iskustvo nije potrebno.
  • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na rafting – od 9h, 11h i 13h
  • Potrebno je poneti važeći lični dokument – pasoš ili ličnu kartu.
  • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja TA Lider Travel kao i opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
 

ZAŠTO SA NAMA?

PREVOZ I PARKING
✔ Sigurni polasci svakog petka iz Novog Sada i Beograda.
✔ Veliki besplatan parking sa video nadzorom.
 
SMEŠTAJ
✔ U ponudi imamo najbolje smeštaje u kanjonu Drine i Tare.
✔ Svi bungalovi i sobe su novi, kreveti su sa antialergijskim dušecima. (kamp RT, Rajska Rijeka)
✔ Higijena je na visokom nivou.
✔ U ponudi imamo standardne bungalove, sobe i lux bungalove sa kupatilom.
✔ Smeštaji su locirani uz reku Drinu.
✔ Mogućnost dolaska u bilo koje vreme - radno vreme 24/7.
✔ Besplatan Wi Fi.
✔ Velika terasa sa sjajnim pogledom.
 
HRANA
✔ Fantastična tradicionalna kuhinja koja je većinom organskog porekla.
✔ Veliki izbor vegeterijanske, pasketarianske,veganske, bezglutenske  (ili po vašoj želji) hrane. Za pripremu ovakve vrste hrane koriste se posebna friteza i gril ploča, namirnice se ne mešaju.
✔ Ukoliko ste na specijalnom režimu ishrane molimo Vas da nam to najavite prilikom rezervacije aranžmana ili najkasnije pre dolaska u rafting centar. Biće nam zadovoljstvo da ispunimo Vaše zahteve.
 
OPREMA, SKIPERI, BEZBEDNOST
✔ Oprema za rafting je potpuno nova, renomiranih svetskih marki HIKO i AQUA specijalizovanih za extremne sportove koji imaju ISO 12402-5 sertifikat.
✔ Skiperi imaju sve licence, kako za rafting, tako i za spasioce. Svaki od njih ima preko 1000 spustova niz reku Taru.
✔ Čamci za rafting su u potpunosti novi.
 
RAFTING
✔ Rafting organizujemo svakog dana.
✔ Imamo dugogodišnje iskustvo organizovanja raftinga.
✔ Ne postoji ograničenje u pogledu minimalnog broja putnika.
✔ Prethodno iskustvo Vam nije potrebno.
✔ Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi.
 
PLAĆANJE I POGODNOSTI
✔ Mogućnost plaćanja putem fakture.
✔ Mogućnost plaćanja na odloženo bez kamate, putem čekova ili administrativne zabrane.
✔ Gratis 1 noćenje za radne dane (za svaki aranžman preko 80€).
✔ Gratis korišćenje saune (rafting kamp Grand Tara - ex Hum).
✔ Za veće grupe i porodice odobravamo popust.