Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD - NIŠ – Srbija – Makedonija – Grčka

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji, polazak u podnevnim časovima. Sledi vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.

2 – 10. dan / KEFALONIJA

U jutarnjim satima dolazak u luku Kilini. Sledi transfer trajektom do Kefalonije. Dolazak na prelepu Kefaloniju u podnevnim satima i kraća vožnja do smeštaja. Na najvećem ostrvu u Jonskom moru provešćemo narednih 10 dana. Na ostrvu nas čekaju sjajni fakultativni izleti. Danju ćemo uživati na najlepšim plažama uz obilje aktivnosti, obilazićemo čudesno podzemno jezero Melisani, a noću ćemo se provoditi u klubovima do ranih jutarnjih sati. Na Kefaloniji očekujte neočekivano…

11. dan / KEFALONIJA – Grčka – Makedonija – Srbija

U jutarnjim satima napuštanje smeštaja i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do podnevnih sati. Vožnja do luke, gde sledi transfer  trajektom, odakle nastavljamo preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti…

12. dan / Srbija - NIŠ - BEOGRAD

Dolazak u Niš, Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Vila K&G Menegatos Studios - Vila K&G Menegatos nalazi se u prvom redu vila do mora na samo 150 metara od plaže i centra gde su locirani kafići, restorani i prodavnice. Sve sobe su prostrane poseduju klimu (uz doplatu), kuhinju, terasu i mogućnost besplatnog korišćenja interneta. Polovina soba gleda na Jonsko more dok polovina ima pogled na dvorište vile.

Vila K&G Menegatos Studios u svom sastavu ima i čuvenu poslastičarnicu Ginakis nadaleko poznatu po svojim kolačima, tortama i sladoledu.