Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta
  1. dan / Beograd – Rumunija – Moldavija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u popodnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Rumunije i Moldavije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

  1. dan / Moldavija – Kišinjev: 

Dolazak u Kišinjev u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom (muzej Moldavske istorije, stari deo grada, moldavska verzija Trijumfalne kapije, neodoljivi gradski botanički vrtovi ...). Smeštanje u hotel. Slobodno popodne i fakultativni odlazak u nek od lokalnih klubova na žurku dobrodošlice. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan / Kišinjev  (Vinarija Cricova – fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativnog odlaska u vinariju “Cricova”, jednu od najvećih vinarija na svetu u činim je podzemnim hodnicima skladišteno preko milion buteljki izvrsnog vina. Nakon obilaska ove jedinstvnen vinarije i degustacije vina sledi povratak u hotel i priprema zanajluđu noć. Fakultativni doček NOVE GODINE u nekom od popularnih gradskih klubova. Noćenje.

  1. dan /Kišinjev (Tiraspolj – fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u  Tiraspolj, jedno od poslednjih gradova na svetu koji izgleda kao da je vreme stalo u drugoj polovini prošlog veke, a čija će arhitektura i mnogobrojni spomenici učiniti da se osetite kao da se nalazite u svojevrsnom muzeju komunizma na otvorenom. Povratak u Kušinjev i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u neki od brojnih gradskih klubova. Noćenje.

  1. dan / Kišinjev – Moldavija – Rumunija: 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Moldavije i Rumunije uz usputne pauze za odmor, osveženje...

  1. dan / Srbija– Beograd:

Dolazak u Beograd u podnevnim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

OPIS HOTELA

Hotel Jumbo 4* - hotel je lociran u centru Kišinjeva u neposrednoj blizini parka Dolina ruža. Dotel raspolaže 1/2., ⅓ i ¼ sobama i aparmanima. Sve sobe imaju rivatno kupatilo sa bademantilima i besplatnim toaletnim priborom, a opremljene su klima uređajem, kablovskom televizijom, telefonom, minibarom, sefom i internetom. Hotel raspolaže i restoranom, sefom, prostorijom za odlaganje prtljaga dok je recepcija otvorena 24/7.

KIŠINJEV NOVA GODINA 2022

Doček Nove Godine u Kišinjevu predstavlja pravi izbor za sve ljubitelje lepe arhitekture i dobre zabave. Istina je da Kišinjev možda ima prazne puteve tokom noći, ali mesto zapravo ima aktivan noćni život. Brojna su mesta u gradu gde možete uživati u bogatom noćnom životu. Poznato je da noćni barovi i klubovi u Kišinjevu pružaju posetiocima onu vrstu zabave koju možda ranije niste iskusili. Od barova do karaoke klubova, u gradu ima svega. Jedan od najboljih noćnih klubova za posetu je plesni bar Lava u Kišinjevu, Moldavija. Iako noćne žurke počinju od četvrtka, u periodu oko novogodišnjih praznika, klubovi rade svakog dana. Sa Balkan Fun turističkom agencijom možete doživeti nezaboravno putovanje i upoznati jednu drugačiju kulturu.

Pogledajte našu ponudu za Doček Nove Godine i rezervišite svoje mesto već danas.