Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

Egipat

HURGADA 2021

INDIVIDUALNI POLASCI

 

 

Program putovanja: 1. dan BEOGRAD-HURGADA Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. PTransfer do izabranog hotela. Smeštaj u sobe posle 15:00-lokalno vreme. Noćenje.   2.- 6. dan ili 2.-13. dan - HURGADA Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta. Noćenja.   7. dan ili 14. dan - HURGADA Doručak. Napuštanje i odjava iz soba prema hotelskim pravilima do 11:30 časova-lokalno vreme (pored odjave iz soba prestaje i All Inclusive usluga). U zavisnosti od raspoloživosti soba, mogućnost doplate late check out-a  i All Inclusive usluge do polaska na transfer (u agenciji ili na recepciji hotela). Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasne večernje sate. Dolazak na aerodrom.   8. dan ili 15. dan - HURGADA-BEOGRAD Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Predviđeno vreme poletanja aviona za Beograd u 02:00 časa-lokalno vreme (let SM 387). Predviđeno vreme sletanja aviona u Beograd je u 05h30 časova.   MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA JEDAN DAN PRE POLASKA NA PUTOVANJE   Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) šalju se putnicima elektronskom poštom ili se preuzimaju se agenciji, najranije JEDAN dan pre polaska na putovanje.
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

EGIPAT - Hurgada Leto 2021

SPECIJAL - Jun, 2021

***SPECIJAL CENE DO 01.06.!***

(*Cene važe do popune kapaciteta po uslovima ranih rezervacija ili specijalne ponude!)

===============================================================================

AKCIJA! AKONTACIJA SAMO 99€ PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT!   

===============================================================================

 VAŽNO OBAVEŠTENJE! - PCR TEST

 

8 dana/6 noći, 8 dana/7 noći, 11 dana/9 noći, 12 dana/10 noći i 15 dana/13 noći

Važna informacija: Dokumentacija za putovanje (vaučeri i avio karte) šalju se putnicima elektronskom poštom ili se preuzimaju u agenciji, najranije 24 časa pre polaska na putovanje.

Egipat je kolevka je jedne od najstarijih civilizacija sa istorijom dugom preko 5 milenijuma. Čuvene piramide u Gizi koje spadaju u sedam svetskih čuda, brojni hramovi na obalama Nila, moderna letovališta, duge peščane plaže, izuzetno povoljna klima, kristalno čisto i toplo more sa fantastičnom florom i faunom, uticali su da se Egipat razvije u najposećeniju turističku destinaciju Afrike, a najpopularnija letovališta su Hurgada i Šarm El Šeik. Hurgada za Leto 2021 je glavno turističko odredište Egipta. Zahvaljujući klimi, peščanim plažama, brojnim hotelima, restoranima, barovima, idealnim uslovima za ronjenje i povoljnim cenama posećeno je tokom cele godine. Nalazi se 530 km južno od Kaira, a od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje. To je područje sa 40.000 stanovnika duž 40 km morske obale. Grad Hurgada ima tri dela: El Dahar - stari deo, Sakala - novi deo, i El Kora - najnoviji deo grada. Regija Hurgade podrazumeva i hotelske komplekse i resorte u El Guni i zalivima Sahl Hashish, Makadi Bay i Soma Bay. Svi novoizgrađeni hoteli nalaze se van starog jezgra Hurgade.