Kontaktirajte nas

Cara Dušana 39, 18000 Niš Pon-Pet 09-19h, Sub 10-15h
Online rezervacije i prijave su besplatne
Plan puta

1. dan / BEOGRAD - NIŠ – Srbija – Makedonija – Grčka

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji, polazak u podnevnim časovima. Sledi vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.

2 – 10. dan / KEFALONIJA

U jutarnjim satima dolazak u luku Kilini. Sledi transfer trajektom do Kefalonije. Dolazak na prelepu Kefaloniju u podnevnim satima i kraća vožnja do smeštaja. Na najvećem ostrvu u Jonskom moru provešćemo narednih 10 dana. Na ostrvu nas čekaju sjajni fakultativni izleti. Danju ćemo uživati na najlepšim plažama uz obilje aktivnosti, obilazićemo čudesno podzemno jezero Melisani, a noću ćemo se provoditi u klubovima do ranih jutarnjih sati. Na Kefaloniji očekujte neočekivano…

11. dan / KEFALONIJA – Grčka – Makedonija – Srbija

U jutarnjim satima napuštanje smeštaja i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme do podnevnih sati. Vožnja do luke, gde sledi transfer  trajektom, odakle nastavljamo preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti…

12. dan / Srbija - NIŠ - BEOGRAD

Dolazak u Niš, Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke

Vila Kristi 3* (Lokalna kategorizacija)

Objekat Kristi je u porodičnom vlasništvu. Nalazi se na samo 30 metara od šljunkovite plaže Raja (Ragia) u gradu Porosu na Kefaloniji. U ponudi su smeštajne jedinice za samostalan boravak sa klima-uređajem i sopstvenim balkonom. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Svi studiji i apartmani u objektu Kristi su prostrani i sadrže čajnu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom. Sve smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom.

Prodavnice, barovi i taverne u centru Porosa nalaze se na 5 minuta hoda od objekta Kristi. Argostoli, glavni grad ostrva, udaljen je 40 km. Pristanište Sami, odakle polaze trajekti za Itaku, nalazi se na 25 km od smeštajnog objekta. Usluga prevoza dostupna je uz doplatu.