Rafting Tarom PRVI MAJ - Trodnevni aranžman uključuje dva noćenja, četiri obroka i 25km raftinga sa organizovanim prevozom (sigurni polasci) svakog petka iz Novog Sada i Beograda, a u slučaju većeg broja prijavljenih putnika (20+) organizovan prevoz iz Niša. Transfer do početne tačke raftinga, boravišne takse, takse za rafting, osiguranje na raftingu i takse za Nacionalni park su uključeni u cenu. 
Za putovanje u BiH, kao i za povratak u Srbiju NIJE POTREBAN PCR test. Putovanje se odvija bez ikakvih ograničenja. 

COVID GARANCIJA:

Refundacija 100% uplaćenih sredstava u slučaju zatvaranja granice sa Bosnom i Hercegovinom (rafting centri se nalaze kod mesta Foča, Republika Srpska, BiH) ili u slučaju nemogućnosti organizovanja raftinga zbog eventualnog pogoršanja epidemiološke situacije.
Mogućnost iskorišćenja 100% uplaćenog avansa na drugi termin u slučaju sprečenosti odlaska na putovanje zbog zdravstvenih problema uzrokovanih virusom Covid-19.

POKLANJAMO:

* PLATIŠ 2, DOBIJEŠ 4! Za svaki uplaćen aranžman u sezoni 2021, od minimalno 2 noćenja, dobijate vaučer za još 2 noćenja koji možete iskoristiti radnim danima (od nedelje do petka) sve do kraja sezone 2021. (Rajska Rijeka i Grand Tara)
* Za sve naše goste gratis korišćenje saune (rafting kamp Grand Tara - ex Hum).
* Piće dobrodošlice
* Besplatno korišćenje dodatnih sadržaja (pikado, bilijar, teren za odbojku...)

RAFTING TURE SE ORGANIZUJU SVAKI DAN!

POLASCI SVAKOG PETKA IZ NOVOG SADA (15:00) I BEOGRADA (16:30) SU SIGURNI!

DAJEMO ZNAČAJNE POPUSTE ZA DOLASKE RADNIM DANIMA!

MOGUĆNOST ORGANIZOVANOG PREVOZA I RADNIM DANIMA.

PLAĆANJE U 6 MESEČNIH RATA!

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja: 069 500 25 24

 

VAŽNO:

 • Cene su izražene po osobi. Za veće grupe i porodice odobravamo popust.
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
 • Satnica i dužina trajanja aranžmana se može menjati i kombinovati sa drugim aranžmanima prema Vašoj potrebi.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno.
 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na rafting – od 9h, 11h i 13h
 • Potrebno je poneti važeći lični dokument – pasoš ili ličnu kartu.
Plan puta

1. dan (Petak - 30.04.2022.)

Polazak iz Novog Sada u 15h sa parkinga Lokomotive. Polazak za Beograd odakle je planiran polazak u 16:15 sa parkinga kod ARENE. Sledi vožnja kroz Srbiju uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i regulisanja formalnosti na graničnim prelazima. Dolazak u kamp u kasnim večernjim časovima. Upoznavanje sa okolinom i preuzimanje ključeva od bungalova. Druženje uz muziku i logorsku vatru... Noćenje. Sledeći dan je veoma interesantan i dinamičan zbog čega putnicima preporučujemo da se naspavaju i odmore od puta. 

2. dan (Subota - 01.05.2022.) Rafting kamp

Verujemo da ćete biti oduševljeni ovim predelom sa prvim zracima sunca. Doručak. Hrana u kampu nikog nije ostavila ravnodušnim. Sigurno ćete biti oduševljeni! Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko... Fakultativne aktivnosti:
 1. Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera (25€)
 2. Krstarenje Pivskim jezerom (45€)
 3. Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line (40€)
 4. Zip line  (20€)
 5. Foto safari, hajking i jahanje konja iznad prelepog kanjona Tare  (30€)
 6. Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica, foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor (35€)
 7. Jeep safari-Durmitorski prsten (60€)
 8. Vožnja quad-a (od 25€)
 9. Paintball (15€)
 10. Kanjon Nevidio (99€)
 11. Kanjon Hrčavke (115€)
 12. NP Sutjeska i Trnovačko jezero (45€)
 13. Jednodnevni izlet u Sarajevo (50€)
 14. Jednodnevni izlet u Trebinje (50€)
Ukoliko se ipak odlučite da ostanete u rafting kampu vreme možete iskoristi uživajući na terenima za mali fudbal i odbojku, uživanjem u društvenim igarma kao što su pikado, stoni fudbal, stoni tenis, bilijar, a naravno možete da uživate u prirodi u kampu. NAPOMENA: Na nagovor naših putnika od ove sezone, rafting u sklopu ovog aranžmana se održava nedeljom. Povratak putnika za Srbiju, koji dolaze u kamp organizovanim prevozom, je planiran u nedelju u 16:30h. Putnici tokom subote mogu da izaberu neke od zanimljivih fakultativnih aktivnosti / izleta. Ovo je odlična šansa da vaš odlazak na rafting upotpunite i da se vratite kući prepuni utisaka. Radi lakše organizacije izleta poželjno je najaviti se za iste pre dolaska na samu destinaciju. Večera. Za večeru se služi pastrmka/lipljan na žaru, kuvana teletina sa prilozima... Domaći i kvalitetni specijaliteti.  Druženje uz muziku i logorsku vatru.  Noćenje.

3. dan (Nedelja - 02.05.2021) / Rafting aktivnosti

Doručak. Za doručak se služi domaća pršuta, projice, domaći hleb, uštipci, domaći kajmak, domaći med i džem, jaja, domaće kiselo mleko… Rafting. Nakon doručka sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka. Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Polazak je planiran oko 10:30. Brštanovica se nalazi na oko 27km od kampova. Spust se izvodi gumenim čamcima u koje staje 8-10 ljudi i traje oko 3-4 časa, koliko nam je potrebno da se spustimo do kampa. Spust može da traje nešto kraće ili duže, u zavisnosti od brzine reke, kao i vremena provedenog na pauzi, na kojoj ćemo imati prilike da vidimo predivan vodopad, slikamo se i odmorimo. Nakon što razdužimo opremu, istuširamo se, osvežimo i presvučemo, sledi ručak. Ručak. Za ručak se takođe služe kvalitetni specijaliteti sa ovog podneblja, vrhunskog ukusa. Domaći hleb, čorba, jagnjetina i teletina ispod sača i sa ražnja, prilozi, sezonska salata, desert… Nakon vrhunskog ručka sledi povratak za Srbiju i polazak za Beograd i Novi Sad. Okvirno vreme planiranog polaska je oko 16.30 h. Prvu pauzu za odmor i obilazak ćemo praviti u Višegradu gde ćemo imati mogućnost da se upoznamo i šetamo nadaleko poznatim mostom o kome je pisao naš čuveni nobelovac Ivo Andrić - „Na Drini Ćuprija“. Uz zanimljivu priču o istoriji grada i mosta, imaćete priliku da se upoznate sa mnogim legendama, napravite sjajne fotografije i hodate ćuprijom koja stoji postojano već vekovima na istom mestu. U okviru naše posete Višegradu posetićemo i Andrićgrad, koji predstavlja kulturni, administrativni i edukativni kompleks smešten na poluostrvu između reke Drine i Rzave. Andrićgrad je nastao kao ideja našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice o kamenom srednjovekovnom gradu inspiranog delima i likovima nobelovca Ive Andrića. Planirano vreme boravka i pauze u Višegradu je okvirno oko 2 sata. Nastavljamo vožnju do Beograda i Novog Sada gde je predviđen dolazak u kasnim večernjim časovima. Kraj aranžmana. 
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke