TURSKA AVIONOM IZ NIŠA • LETOVANJE 2024 • Antalijska regija

Turska avionom iz Niša • Sada je vreme za nešto potpuno novo. Posle 12 godina, direktan čarter let iz Niša do Antalije! Za samo 2 sata do mora!

Biser Mediterana i jedna od najboljih turističkih regija u Turskoj, Antalijska regija kombinuje prirodne lepote, dobro organizovane plaže i istorijske dragulje što je čini najpopularnijom letnjom destinacijom. Da ne spominjemo sve pogodnosti koje možete poželeti za odmor bez muke. Bilo da idete u posetu sa porodicom, prijateljima ili svojim romantičnim partnerom, postoji mnogo načina da uživate u odmoru u Antaliji koji će sigurno ostaviti sve nasmejane.

Ne možete da odlučite odakle da počnete? Na plaži Lara, istočno od grada, blagi talasi plove duž duge, peščane obale. Ovde možete izabrati mnogo hotela, uključujući prelepa odmarališta na plaži gde gosti mogu da plivaju u kristalno čistom zalivu Antalije.

Upoznajte istoriju Antalije i odaberete mirno mesto Side na plaži, 65 km istočno od Antalije. Ovo odmaralište kombinuje netaknute peščane plaže i restorane na obali sa impozantnim hramovima Apolona i Atene, neophodnim za ljubitelje istorije. Dodajte čudesnu luku i mogućnost šopinga svega što možete poželeti i otkrili ste odmor koji obuhvata sve.

Alanja je poznata po svojim prelepim plažama i tirkiznim vodama. Bićete razmaženi izborom jer odmaralište ima nekoliko fantastičnih plaža u blizini, sve sa savremenim sadržajima i ležaljkama za sunčanje. Najpoznatija je plaža Kleopatra, za koju se kaže da je mesto gde su Marko Antonije i Kleopatra provodili odmor. Atrakciju možemo razumeti, jer su upečatljivi pogledi na obalu i čisti zlatni pesak dovoljni da bilo koga dovedu na njene obale.

Oni koji traže luksuz i zadovoljstvo, biće razmaženi izborom kada posete Belek, mali, ali glamurozni gradić na plaži 35 km istočno od Antalije. Belek je poznat po svojim golf terenima svetske klase i luksuznim hotelima, idealan izbor ako više volite finije stvari u životu.

Stvari koje treba uraditi za vreme putovanja u Antalijsku regiju avionom iz Niša

Odmor u Antalijskoj regiji nudi mnogo toga da se vidi i uradi, uključujući obilje porodičnih atrakcija, istorijskih mesta i mirnih skrivenih lokacija koja se dopadaju svima. Posetite trostruke lukove Hadrijanove kapije ili utvrđene gradske zidine da biste se uronili u istoriju ovog područja. Zašto ne biste posetili rimska mesta Aspendos i Termesos za još stariju inspiraciju? Alternativno, istražite minule vekove u Arheološkom muzeju, sa detaljno izrezbarenim kovčezima i impresivnim statuama bogova iz drevnog grada Perge. Informacije u svim lokalitetima i zanimljivostima u Antaliji možete pronaći na blogu Šta posetiti u Antaliji? , a možete pročitati i Ultimativni vodič za Anataliju.

Direktan čarter let iz Niša uz niz pogodnosti za porodični odmor čine ovu destinaciju magično privlačnom za turiste svih kategorija Pažljivo birani hoteli, bogati sadržaji, peščane plaže, maksimalna gostoprimljivost i još puno toga najbolja su pozivnica za odmor u ovom letovalištu.

Antalija Turska avionom iz Niša

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Turskoj, Antalijska regija sa avio prevozom iz Niša. 

ANTALIJA • LETO 2024 • ČARTER LET IZ NIŠA

ALANJA • LETO 2024 • ČARTER LET IZ NIŠA

BELEK • LETO 2024 • ČARTER LET IZ NIŠA

KEMER • LETO 2024 • ČARTER LET IZ NIŠA

SIDE • LETO 2024 • ČARTER LET IZ NIŠA

 

Naši agenti prodaje su dostupni svakog dana i stoje vam na raspolaganju.

Adresa: Cara Dušana 39, 18000 Niš

Kontakt telefoni: 018 310 50 30 | 069 500 25 24